Babycafe: Få værktøjer til at hjælpe dit barn med dine egne hænder

Babycafe: Få værktøjer til at hjælpe dit barn med dine egne hænder

Er dit barn nogle gange utrøsteligt og du har svært ved at gennemskue hvorfor? Har dit barn problemer med hård afføring og mavepine? Oplever du at dit barn har svært ved at finde ro og falde i søvn om aften? Babycafe: Få værktøjer til at hjælpe dit barn med dine egne...

Akupunktur til børn på messe denne weekend i Vesthallen – kom glad

Lørdag og søndag d. 3.-4. september har jeg stand nr. 14 på Helse- og Livsstilsmessen i Vesthallen, Fussingsvej 65, 8700 Horsens. Jeg holder et foredrag om ‘akupunktur til børn’ søndag kl 11 På standen vil jeg vise og fortælle om akupunktur til børn. Jeg...

Lidt om min planer

HejMin hjemmeside er helt ny og der er garanteret noget, der ikke helt fungere, men jeg er igang. Her er det planen at jeg løbende vil skrive  om akupunktur til børn akupunktur til voksne hvad jeg går og laver, når jeg ikke laver behandlinger begivenheder, som jeg...