HVEM ER JEG?

Akupunktør og indehaver af Akupunktur i Hinnerup
– TCM (traditionel Chinese Medicine) og RAB registreret og har stor passion for at hjælpe børn og deres familier. Jeg er 62 år gammel, har to børn på 32 og 30 år og et barnebarn. Har boet i Hinnerup siden 1994, tidligere Storkøbenhavn og Frederiksberg.

Siden jeg flyttede til Hinnerup i 1994 har jeg altid arbejdet med børn og deres forældre. Først som sygeplejerske på Afd I, intensiv børnegruppe; siden intensiv præmatur afdeling og børnehjerte afdelingen, alle på Skejby Sygehus.
Jeg blev uddannet sundhedsplejerske i 1999 og arbejdede i flere år i Nørhald, Randers og flere små kommuner i det nordlige Djursland.

Sygeforsikringer

Jeg er RAB-akupunktør (Registeret Alternativ Behandler). Du kan kun få tilskud hos en RAB-registreret akupunktør.

Mange sundhedsforsikringer dækker akupunkturbehandlinger. Du kan undersøge din egen eller din arbejdsplads´ forsikring om den dækker.

Sygeforsikringen Danmark giver også tilskud, afhængig af hvilken gruppe du tilhører Læs mere på Sygeforsikringen Danmark.

Brancheforening

Jeg er medlem af brancheforeningen Praktiserende Akupunktører. Det er Danmarks ældste og dem, der sætte de højeste krav til medlemmerne. Her krav til 48 timers efteruddannelse over 3 år og førstehjælpeskursus opdateres hvert 2. år

 

Læs mere på aku-net.dk

Logo fra Praktiserende Akupunktører
Lone Glargaard