Min hjemmeside er helt ny, og der er garanteret noget, der ikke helt fungere, men jeg er igang.

Det er planen, at jeg løbende vil skrive om:

 

   • akupunktur til børn
   • akupunktur til voksne
   • hvad jeg går og laver, når jeg ikke laver akupunktur-behandlinger
   • begivenheder, som jeg deltager i, ex. helsemesse både med stand og foredrag (med links til) mm

Akupunktur til børn på messe denne weekend i Vesthallen – kom glad

af | aug 31, 2022 | Messer, Nyheder | 0 Kommentarer

Dejligt tilfreds barn

Lørdag og søndag d. 3.-4. september har jeg stand nr. 14 på Helse- og Livsstilsmessen i Vesthallen, Fussingsvej 65, 8700 Horsens.
Jeg holder et foredrag om ‘akupunktur til børn’ søndag kl 11

På standen vil jeg vise og fortælle om akupunktur til børn. Jeg bruger Tuina, som er en gammel kinesisk behandlingsform indenfor Traditionel Kinesisk Medicin (TCM).
Selve behandlingen foregår ved at stryge/massere forskellige områder af kroppen, som har en speciel virkning på visse organer og meredianer. Jeg finder ud af dit barns ubalancer og laver en diagnose udfra samtale med forældrene og undersøger dit barn. Jeg anbefaler behandling 2-3/uge og forældrene laver selv få udvalgte massager hjemme dagligt. Når forældrene laver massage hjemme, så kommer resultaterne hurtigere og dit barn får det mærkbart bedre.
Selve behandlingen er smertefri og ofte meget behagelig og kan let laves, når I sidder og ser TV mm.

Der vil også være en lille konkurrence om 2 gratis behandlinger til enten barn eller voksen. Jeg har lavet en lille tipskupon – og du får hjælp, så alle svarene er rigtige og du kan deltage i lodtrækningen lørdag og søndag kl 15. Alle vindere får direkte besked.

Jeg har også sponsoreret 2 gratis behandlinger til selve messen, hvor du kan vinde en akupunktur-behandling på din indgangsbillet.