Er dit barn nogle gange utrøsteligt og du har svært ved at gennemskue hvorfor?
Har dit barn problemer med hård afføring og mavepine?
Oplever du at dit barn har svært ved at finde ro og falde i søvn om aften?

Babycafe: Få værktøjer til at hjælpe dit barn med dine egne hænder

Jeg holder babycafe i ’Skoven’ på Hinnerup bibliotek: 100 kr/voksen inkl kaffe og te (betales ved tilmelding på mobilepay 29274821)
– Torsdag d. 17. nov. kl 10-12
– Onsdag d. 23. nov. kl 10-12

Mange spædbørn har uforklarlige skrigeture og manglende trivsel, som tolkes som ”kolik”, med deraf følgende søvnproblemer og utryghed for hele familien. Andre kan have angst, uro, urolig søvn dag eller nat, dårlig appetit, hård afføring og meget mere.

Det vil jeg gerne hjælpe dig med at løse

Jeg er akupunktør med speciale i akupunktur til børn uden nåle og tidligere sundhedsplejerske og børnesygeplejerske. Mange forbinder akupunktur med nåle – men der findes faktisk mange former for akupunktur. Jeg bruger Tuina til børn og det består overvejende af lette gentagne strøg på specielle steder på kroppen.

Dette kan du gøre allerede i dag:

Prøv indtil vi ses at give dit barn lette strygninger af panden, som det ses på tegningen. Stryg let op (ikke ned) ad panden, gerne flere gange om dagen, i flere minutter/så længe dit barn vil være med til det. Du kan gøre det, når I ser TV, putter i sofaen, i badet, i bussen og ved sengetid mm. – Det giver ro til hjernen og dit barn får ro og sover bedre.

Lidt om Tuina. Min behandling går ud på at lave en diagnose og skabe balance i barnets krop og sind. Dvs. skabe balance mellem yin og yang. Ifølge den kinesiske medicin er børn meget yang (alt er i voldsom vækst, der sker store forandringer, børn bliver let meget varme og det kan let skabe ubalance mellem yin og yang). Yang kan let påvirkes af berøring af huden på den rigtige måde. Barnets organer ses som yin og er ikke færdigudviklede før omkring 6-7 år alderen og bliver let påvirket af den ”naturligt for meget yang”. Børns yin bliver også positivt påvirket af strygningerne af huden.

Dejligt tilfreds barn